futóbiciklik
Vásárlás

Vagány futóbiciklik kicsiknek

Ezek az eszközök azért is szokták gyorsan elnyerni a kicsik tetszését, mert a használatuk számukra inkább játék. Körükben a futóbiciklik a szórakozáshoz köthetőek. Nem számít, hogy lejtőn szeretnék feltolni vagy éppen az útpadkán átemelni, egész egyszerűen meg tudják fordítani anélkül, hogy segítségre lenne szükségük.

A Chipmunk modelleknek például nagy előnye, hogy igazodik a kor elvárásaihoz. Így a lekerekített vázforma, vastag és bordázott kerekek, az ívelt ülés mind azt támasztja alá, mekkora figyelmet fordítanak a járgányok modernizálására. Már a kinézetükkel is igyekeznek azt elérni, hogy a bringa tulajdonosát levegyék a lábáról.

A színválasztékot abszolút a kicsik ihlették, hiszen legnépszerűbb árnyalatokban érhetőek el, ilyen a lila, a rózsaszín és a piros is. A futóbiciklik előnye, hogy a gyermekekkel már egészen kicsi korukban megismertetik a járművek világát. Ugyanis, amint a nagyok, két keréken bringázhatnak, ami jelentős mértékben hozzájárulhat a mozgáskoordinációjuk fejlődéséhez.