Prémium minőségű edényszárító
Vásárlás

Sokat segít a mindennapokban egy fém edényszárító

A lakás minden pontján, de különösen a konyhában könnyű rendetlenséget hagyni. Mivel az edényeket, evőeszközöket mindennap használjuk, ezért állandóan mosogatnunk kell, hogy tiszták maradjanak. Mosogatás után az edényeket nem tehetjük vissza a szekrénybe vagy a fiókba, hiszen ez idővel tönkretenné a bútort. Azt is értékelni kell, amikor van hova rakni a vizes edényeket ( https://ballvin.hu/termek/konyhai-fem-edenyszarito/) amikor már nincs hely a mosogatógépben. A nagycsaládosoknak közel sem lesz elég egyetlen mosogatógép, hiszen ebbe bizonyára nem fog beleférni minden.

Ezért célszerű lehet egy edényszárító használata. Szépen, rendezetten helyezhetjük el benne az edényeket, tányérokat, evőeszközöket, poharakat. Mindennek megvan a maga helye. Esztétikusan néz ki és a kialakításának hála, szinte bármilyen konyhában jól mutat.

Az alján található egy tálca, ami a lecsöpögő vizet gyűjti össze, ezért az sem fog szétfolyni a konyhapulton. A tisztítása legalább annyira egyszerű, mint az összeszerelése. Elég csupán 4 csavar és máris készen van a teljes értékű edényszárító, ami fémből készült, ezért rendkívül ellenállónak számít. A dizájn mutatós, de nem túl hivalkodó. A műanyag edényszárítók rendszerint olcsóbbak, de ez mély nyomot hagy a minőségen. Könnyen eltörnek és az elszíneződésre is számítani lehet.

Egy fehér műanyagból készült edényszárító tisztítására elég sok időt kell fordítani. Viszont a ballvon.hu weboldalon található fémváltozat nem gyűjti a szennyeződéseket és könnyen tisztán tartható. Sokan úgy oldják meg a dolgot, hogy kiterítik a konyharuhákat a konyhapultra, majd erre teszik rá a vizes edényeket. De ez elég sok helyet foglal és nem is néz ki túl jól. Ezért, ha vendégeket várunk, akkor igyekezzünk kerülni az ilyen megoldásokat. Ráadásul a közvetlen nedvesség kárt tehet a konyhabútorban is. Hogyha szétnézünk a ballvin.hu kínálatában, akkor ezen kívül még számos hasznos kiegészítőt fogunk találni a termékek között, amelyekkel praktikusabbá alakíthatjuk a konyhát vagy a lakás többi helyiségét.