passzé anyag
Vásárlás

Passzé anyag magas minőségben

A pamut és elasztikus poliészter felhasználásával készült méteráruk nagyon kedveltek a különféle sportruházati cikkek elkészítésének alapanyagaként, hiszen erre a célra pontosan ideálisak. Ilyen a passzé anyag, a varrodákban használt egyik leggyakoribb fajta. A gyártók készítenek ebből sport-, fitnesz-, tánc-, biciklis ruhákat, de ugyanakkor optimális választásnak minősül strand-, háló-, babaruha, illetve felsőruházati cikkek előállítására is. Színes és mintás változatokban vásárolható passzé anyag a Szakatex méteráru nagykereskedéstől.

Magas minőségű méteráru kapható itt, amit Olasz- és Törökországból importál hazánkba a cég. Pénztárcabarát árakon lehet ezekhez az alapanyagokhoz hozzájutni, ami jelentősen hozzájárul a végtermékért fizetendő összeg alakulásának kedvező mivoltához. Ez nagyon fontos, mert amint tudjuk, a vásárlóknak a színvonalon túl, az ár az a szempont, ami mérvadó. Megrendelhető a passzé anyag a szakatex.com weboldalon keresztül. Ugyanitt tekinthető meg a teljes termékpaletta is.

Könnyen kiválasztható a mintás fürdőruha anyag is

Gyönyörű színekből válogathatunk ebből a méteráruból, amire szükség is van a fürdőruhák előállításához, hiszen a nyár a varázslatos színek, vidámság, nyaralások évszaka. Azért favorit a mintás fürdőruha anyag, mert az ebből készült cikkek a leginkább keresettek. Fényes, elasztikus poliamidból készül ez a méteráru, amiből nemcsak strand-, hanem táncruhák is előállíthatóak. Végül is attól függ a felhasználása, hogy az adott vállalkozás milyen megrendeléssel rendelkezik.

A szakemberek pontosan tudják, hogy milyen gyártmányokhoz optimális a mintás fürdőruha anyag. A Szakatex méteráru nagykereskedésben a kiváló minőség alap, ezért a vállalkozók zöme innen szokta beszerezni a termékeihez nélkülözhetetlen alapanyagokat. Ezt most Ön is megteheti, sőt, ha egyedi elképzelése van a méteráru tekintetében, akkor egy előzetes megbeszélés alapján a cég munkatársai rövid idő alatt elkészítteti azt. Ha a mintás fürdőruha anyag megrendelésével kapcsolatban kérdése volna, akkor tárcsázza a honlapon található telefonszámot!