Mofém fali mosogató csaptelep
Vásárlás

A Mofém fali mosogató csaptelep remek designt kapott

Mivel ezt a berendezést nem 1-2 évre vásárolják az emberek, ezért érdemes figyelmet fordítani a dologra. A Mofém fali mosogató csaptelep nagyszerű funkcióival és gyönyörű esztétikájával biztosan elnyeri majd a tetszését. Ha ilyen termék mellett teszi le a voksát, akkor jó befektetést kivitelezhet. A kedvező ára mellett, 5 év garanciát is kap.

Létezik egy- és kétkaros variáció is. Az egykaros verzióval a víz erősségét és hőmérsékletét egy keverőkar segítségével állíthatja be. Rendkívül egyszerű a kezelése, ennek köszönhetően meggyorsítja a víz beállítását, amivel energiát és pénzt takaríthat meg. A Mofém fali mosogató csaptelep másik típusán két kar található, vagyis külön állítható be a hideg és a meleg víz.

Mindkét változat előnyös, hiszen kiemelkedő vízmegtakarítási tulajdonságokkal bír. El vannak látva vízáramlás-szabályzó perlátorokkal. Ennek az alkatrésznek köszönhetően 50-60 % vízmegtakarítást érhet el, típustól függően. A Mofém fali mosogató csaptelep gyönyörű megjelenésével a konyha egyik ékessége lehet.