Forráscentrum hitel tanácsadó
Szolgáltatás

Pályázati hitelek vállalkozóknak: ezek a lehetőségek

Egy vállalkozás sikere a folyamatos fejlődésben rejlik, ám ehhez megfelelő anyagi forrásra van szükség. A Forráscentrum hitel tanácsadó szerint többféle lehetőség közül is válogathatnak most a vállalkozók. A siker szempontjából mindig is sok múlott a technikai felszereltségen. A modernebb eszközök nagyobb hatékonyságot jelentenek. A minőségi hatékonysággal pedig könnyen el lehet nyerni az ügyfelek bizalmát. Viszont az elavult gépeket, berendezéseket nem olyan egyszerű újakra cserélni, hiszen ez gyakran hatalmas beruházásnak számít.

Bár a modernizálás megtérülő döntésnek számít, olykor a fellendülés várat magára, miközben a vállalat szükségleteit továbbra is finanszírozni kell. Az ilyen esetekben egy optimális feltétellel rendelkező hitellehetőség jelentheti a megoldást. Ezzel lehetőség nyílik személy- vagy tehergépkocsi beszerzésre, ingatlan építésre, telephely fejlesztésre stb. De milyen hitellehetőségek állnak a vállalkozók rendelkezésére?

Ezeknek a felkutatására szakosodott a Forrás Centrum szakemberekből álló csapata. A különféle hitellehetőségek, akár pályázati eszközökkel is kombinálhatóak. De mi történik akkor, hogyha előzőleg egy bank már elutasította a hitelkérelmet? Semmi probléma, hiszen nincs minden veszve! A forrascentrum.hu szakértői pontosan tudják, miként kell eljárni ebben a helyzetben. A Széchenyi Kártya remek lehetőségnek számít, hiszen ezzel 2 héten belül igényelhető 25 millió Ft.

Ez egyértelműen akkor előnyös, hogyha hirtelen nagyobb összegre van szükség. Emellett vállalkozói hitel igénylésére is van lehetőség, amit az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank biztosít. Ebből a forrásból maximum 62,5 millió Ft-ra lehet számítani. Természetesen ez még nem minden. Hogyha egy személyre szabott ajánlatot szeretnénk igényelni, akkor a legelőnyösebb a személyes konzultáció. A hitelfigyelés csak abban az esetben válik igazán hatékonnyá, hogyha a pénzügyi szakemberek tisztában vannak az adott vállalkozással kapcsolatos információkkal. Ez alapján lehet kidolgozni a megfelelő hiteligénylést.