Vásárlás

Nem okoznak csalódást a traktor gumik

Sokoldalú járművek, amiket általában a kemény munkákhoz szoktak használni. A traktor gumik ennek megfelelően nagy megterhelésnek vannak kitéve minden alkalommal.

Sok esetben a szántóföldek viszontagságainak kell ellenálljanak, míg máskor az útépítések körülményeit kell kibírják. Akárhogy vesszük, a traktor gumik kopásállóságának jelentős szerepe van a jármű hatékonyságában. Egy elhasználódott traktor guminak nagyon rossz a tapadása, így nehéz tehervontatáskor képtelenné válik az előre haladás.

A hátsó kerekek kipörögnek, amitől még inkább elkopnak az abroncsok. Az első kerekeknek az irányítás miatt van fontos szerepük. Hogyha elkoptak a barázdák, akkor nehezebbé válik a jármű kezelhetősége a laza, sáros terepen. Ilyen tereppel pedig elég gyakran találkozhatunk, hogyha traktorban ülünk.

A vadonatúj traktor gumikkal egyszerűbbé válnak a mezőgazdasági feladatok. A Cropmaster, Wanda és az Armour kiemelt minőséget képviselnek a mezőgazdasági abroncsok kategóriájában. Az anyaghasználat és a kialakítás prémium kivitelre utal.