hair transplant clinic
Szolgáltatás

A hair transplant clinic alkalmazott módszerei

AFUE hajátültetési módszer a graftok egyenkénti eltávolításából áll, egy finom orvosi eszköz segítségével, aminek átmérője 0,7–0,9 mm. A hair transplant clinic szóban forgó technikája lehetővé teszi több ezer 1–3 hajszálat tartalmazó graft előállítását, amelyeket ezután a lehető legszorosabban beültetnek egymás után, hogy a maximális sűrűséget biztosítsák a befogadó területen.

A hair transplant clinic ezt az eljárást helyi érzéstelenítésben végzi, fájdalommentesen, az eredmény pedig végleges. A donorterület korlátozott, ahonnan a tüszőket kinyerik. Az eltávolítandó hajszálak számát a páciens életkora, a kopaszság lehetséges alakulása, a donorterület korlátozott vagy korlátlan kapacitása alapján kell meghatározni.

A cél tehát nem az, hogy mindenáron látványos számú graftot vonjanak ki a beteg korától, a kopaszság profiljától vagy a donorterület kapacitásától függetlenül. Óvatosan kell eljárni az olyan hair transplant clinic eredményekkel kapcsolatban, amelyek gyakran fülbemászóak, de nem mindig tükrözik a valóságot!