online személyi edzés
Vásárlás

Online személyi edzés több előnnyel

Egy hihetetlenül modern világban élünk, mára eljutottunk oda, miszerint bármit elintézhetünk anélkül, hogy kitennénk a lábunkat a lakásból. Míg régebben a felszerelésünkkel edzőterembe látogattunk, addig ma már az online személyi edzés igénybevételére is van lehetőségünk. Kiváló opció ez azoknak, akiknek nincs kellő idejük terembe járni, vagy egyszerűen feszengenek más emberek jelenlétében. De emellett rugalmasabb, olcsóbb és külön felszerelést sem igényel, mint a hagyományos tornák.

Ha Ön sincs megelégedve a testével és úgy gondolja, hogy az online személyi edzés segíteni fog, akkor vegye fel a kapcsolatot a szakértővel az edzesekblankaval.hu weboldalon megtalálható elérhetőségek egyikén! Nem fogja megbánni a döntését, hiszen az online edzések ugyanolyan remek eredményeket hozhatnak, akárcsak a személyes tornák. Természetesen ehhez is kitartásra és a gyakorlatok rendszeres végzésére van szükség. Az online személyi edzés nem kerül horribilis összegbe, az árakról bővebben tájékozódhat a honlapon.

Tartásjavító torna nem csupán felnőtteknek

Az internet megjelenése és széles körben, szinte minden területen történő elterjedése nem csupán előnyöket hozott az emberek életébe, mert például a monitor előtt dolgozók ilyen-olyan fájdalmakra panaszkodnak. Nos, nekik jó hír, hogy egyénileg vagy csoportosan lehetséges a tartásjavító torna, amivel hatékonyan kompenzálható a sok ülőmunka. A személyre szabott tartásjavítás heti 3 alkalommal történik, a csoportos pedig kétszer egy héten.

A gyakorlatok segítenek megelőzni vagy enyhíteni a deréktáji, illetve a különböző ízületi fájdalmakat. A tartásjavító torna alapból endorfint termel a szervezetben, felfrissíti a részvevőket a nap hátralévő részében. Hozzájárul az 5 leggyakoribb tartáshiba javításában, ami az előrebillent fej, elemelkedő vállak, görnyedt hát, előre billent medence, az O vagy X láb. Mindössze 15-20 percet vesz igénybe a tartásjavító torna, nem különösen izzasztó feladatokkal, de amelyek mégis kitűnően felfrissítenek. A felnőttek mellett, a kamaszoknak, gyermekeknek is jó lehetőség ez.