fogfehérítés budapest
Szolgáltatás

Fogfehérítés Budapest lakóinak szolgálatában

A sárga fogak nem túl esztétikusak, így nem véletlen, hogy az emberek túlnyomó része a beavatkozás mellett dönt. Látványos és azonnali eredményt hoz a fogfehérítés Budapest szakembereinek köszönhetően. Ahhoz, hogy elérje a kitűzött célt, mindössze 3-szor 15 perces kezelésre van szükség.

Az eljárás megkezdése előtt elengedhetetlen a rágócsontok megtisztítása, a tömések és a koronák ellenőrzése. Amennyiben ez megtörtént, a szakorvos a fogakra helyezi a fehérítő anyagot és egy speciális lámpával 15 percen keresztül megvilágítja azokat. Érdemes tudni, hogy a fogfehérítés Budapest városában és máshol sem kivitelezhető terhesség vagy szoptatási időszak alatt.

A beavatkozás után ragyogó lesz a mosolya, azonban arról ne feledkezzen meg, hogy az állapot fenntartása az Ön feladata! A magas pigmenttartalmú ételek, italok és a dohányzás nagymértékben felgyorsítja az elszíneződési folyamatot. A fogfehérítés Budapest rendelőiben néha akciós áron érhető el, így ha időben cselekszik, akkor sok pénzt takaríthat meg.