gyógyító karkötő
Vásárlás

Milyen gyógyítő karkötőt válasszon?

Napjainkban egyre több a homeopátiás úton történő gyógyítás. Sokan az ásványokhoz fordulnak és úgynevezett gyógyító karkötő kollekciót állítanak elő. Ennek oka a hagyományok és a népi megfigyelések, ahol valaki varázslatos módon meggyógyult egy bizonyos kő viselése közben.

Az ametiszt például a békének a köve, azok szokták használni, akik elveszítettek egy szeretett hozzátartozójukat. A hegyikristály a tisztaságnak a köve, a gyógyítók szerint általánosságban hoz javulást. A holdkő a női hormonállási ciklussal függ össze, de szülés idején és a klimax beálltakkor is ajánlani szokták.

A jáspisnak már külön kategóriáit is ismerjük, szín szerint adhat energiát vagy erősíti az immunrendszerünket. Az ónixot inkább idegrendszeri problémák esetén szokták használni, míg a pirit a célok eléréséhez segíti a viselőjét. A rózsakvarc a szeretet köve, úgyhogy a szívre és a kapcsolatokra van hatással. Mindegy, hogy milyen gyógyító karkötő közül választunk, a széles kínálatban biztosan megtaláljuk, ami segíthet nekünk.