aktatáska
Vásárlás

Aktatáska minden igényhez

A modern férfi egyik elengedhetetlen tartozéka a táska, ami képes arra, hogy diszkréten elrejtse a napi teendőkhöz szükséges holmikat. Az üzleti életben ez tipikusan az aktatáska, amely egyszerre elegáns és praktikus. A tervezés pedig követi a divatot, így ma már nemcsak az egyszerű fekete modellek érhetőek el, hanem megannyi változat különböző színben és formában.

A választásnál mindenképpen érdemes arra odafigyelni, hogy megfelelő legyen a méret. Fontos, hogy a laptop mindenképpen beleférjen, ezzel viszont még nem szabad megtelnie. Papírok, kulcs, tollak, pénztárca és még egy-két ad-hoc dolgot jó, ha el tud rejteni az aktatáska. Ha megvan a méret, jöhet a szín és az anyag. 

Ennek a kiválasztásnál meg kell fontolni, hogy milyen iparágban tevékenykedünk. A gyógyszeriparban ugyanis nem igazán szerencsés egy merészebb színű aktatáska, ámde könnyen elképzelhető mondjuk akkor, ha szórakoztató- vagy éppen a divatiparban tevékenykedünk. Anyagválasztásnál tudni kell, hogy a bőr a legtartósabb és legelegánsabb, de a szövet is opció lehet.