csapatépítés
Szolgáltatás

Csapatépítés kimondottan férfiaknak

Vannak olyan munkák, amelyeket kivétel nélkül férfiak végeznek. Ennek értelmében pedig van olyan csapatépítés, amelyet kimondottan az erősebbik nem tagjainak találtak ki. Ilyen a Lasertage, ami a szellemi, a fizikai és stratégiai képességek együttes használatára készteti a játékost. Együttműködve, egymást segítve, közös stratégiát kitalálva kell egy-egy pályát teljesíteni, és a csapat minden tagját az ellenféltől megvédeni.

A jól ismert „senkit sem hagyunk hátra” elven alapul és a tényleges csapatépítés a célja. Motiválva a tagokat, hogy egymásért és nem egymás ellen dolgozzanak, és felnyitva a szemüket arra, hogy csak összetartó csapatként érhetik el a céljaikat, érhetnek el nagyobb sikereket. A csapatépítés fontos a munkáltatoknak is, hiszen termelékenység és teljesítmény növekedés érhető el, ha a dolgozók tényleges csapatként dolgoznak együtt.

Egy ilyen stratégiai csapatsport aktív kikapcsolódás közben erősíti a csapatszellemet, lehetővé teszi a munkahelyi stressz kiadását és a nehézségek megoldását. Minden egyes csapatépítésnél fontos, hogy mindenki részt vegyen, hiszen, ha csak egy valaki is hiányzik, a problémák megoldása már nem biztos, hogy ugyan olyan hatékony lesz. Maradhatnak problémák és a munkahelyi hatékonyság sem növekedik olyan mértékben, ahogy azt egy ilyen csapatépítés után elvárható lenne.