ovis jelek
Vásárlás

Mesésen szép ovis jelek

Bár most még nagyban tombol a nyári szünet, bizonyos dolgokat a tanévkezdésre már be lehet szerezni. Az öntapadós és vasalható ovis jelek máris megrendelhetőek, mégpedig darabáron is.

El kell látogatni a jogyerekcipo.hu webáruházba, kiválasztani a kívánt jelet, betenni a az ország legnagyobb óvodai kellékeket árusító online boltjának kosarába és garantáltan másnap át lehet venni. Tudjuk, hogy ezek a bizonyos kis rajzocskák meg kell jelenjenek majd az óvodában, bölcsődében használt ruhákon, tornazsákokon.

A már említett webshop hihetetlenül gazdag választékkal rendelkezik. Kaphatóak itt gombás, halacskás, vonatos, masnis, szíves, focilabdás, de még gyöngysoros jelek is. A vasalható változatok könnyedén rávasalhatóak a gyerekruhákra, textíliákra, gyorsan és egyszerűen.

Az öntapadós ovis jelek pedig felragaszthatóak a játékra, bögrére, sőt, akár a cipőre is. Ezek víz-, vegyszer- és mosogatógép állók, tehát a gyakori mosás sem tesz kárt bennük. Szerezze be már most gyermeke ovis jelét kiváló árban, előnyös szállítás mellett!