csempeszintező
Vásárlás

Mindig legyen alkalmazva a csempeszintező!

Legyen az padló vagy éppen fal, mit burkolni kívánunk, amennyiben konyháról, előszobáról, fürdőről vagy teraszról van szó, többnyire a csempék kerülnek előtérbe. Ezeknek viszont az évek során széles választéka jelent meg, így a bőség zavarában könnyen elveszhetünk. Már a döntés sem egyszerű, hát még akkor a lerakás, felhelyezés! Ebben a folyamatban a csempeszintező rendszerek hatékony segítséget nyújtanak.

Sokan gondolhatják úgy, gyakran még a szakemberek is, hogy csak felesleges pénzkidobás, mert nélkülük ugyanúgy vízszintbe rakhatóak a lapok. Ez igaz, de a csempeszintező lényege a száradás során mutatkozik meg.

Hiába az igényesen lefektetett csempe, ha az anyagmozgások miatt, a ragasztó száradási ideje alatt minimális mozgások történnek. Ennek következménye pedig a fogazott felszín, valamint a magyarázkodás vagy értetlenség, hogy miért történt ez, amikor minden klappolt a munkálatok során. Utólagosan kár bánkódni, éppen ezért legyen inkább kéznél a csempeszintező, ami garantálja a kívánt végeredményt!