hímzőgépek
Vásárlás

Hímzőgépek a díszítő öltések készítéséhez

Ha már elsajátította az alapvető öltéseket, érdemes továbbfejleszteni a varrási készségeit és kihasználni a kézművességben rejlő lehetőségeket. Különböző típusú varrógépek léteznek, amelyek funkciójukban vagy céljukban térnek el egymástól.

A speciális overlock vagy interlock mellett, olyanokkal is találkozhatunk, amelyekkel akár otthon is gyönyörű hímzéseket készíthetünk a szövetekre. Az olyan gyártók, mint a Brother vagy a Janome hímzőgépek különféle modelljeit kínálják.

Amikor ilyen készülék vásárlását tervezzük, vegyük figyelembe, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a tárolásához. A hímzőgépek gazdaságossági és helytakarékossági szempontból is jó megoldásnak tűnnek, mert lehetővé teszik a varrást és a díszítő öltések készítését is.

A hímzőgépek kevesebb helyet foglalnak, mint a varrógépek és gyakran kisebb költséget is jelentenek, mint két gép vásárlása. Azonban, ha lehetőségünk van rá, jobb külön gépet vásárolni varráshoz és hímzéshez. Vannak kombinált modellek a piacon, de egy 2 az 1-ben gép a gyakorlatban megkeserítheti az életünket.