la roche lipikar
Vásárlás

A La Roche Lipikar érzékeny bőre kifejlesztve

A bőr igényli a törődést, ezért a rendszeres testápolásról nem szabad megfeledkezni. A La Roche Lipikar alkotóelemei gondoskodnak arról, hogy a bőr friss, rugalmas és ápolt legyen. Hozzájárul ahhoz, hogy minden helyzetben jól érezze magát, ami a teljesítményén is meg fog látszani.

A készítményekről tudni kell, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlottak. Ez egyébként annak is köszönhető, hogy természetes összetevőket tartalmaznak, parabéntől és illatanyagoktól mentesek. A La Roche Lipikar termékcsalád segítséget nyújt mindazoknak, akik különféle bőrproblémákkal küzdenek. Az atópiás dermatitiszről tudni kell, hogy egy krónikus gyulladásos betegség, ami leggyakrabban csecsemőknél és gyerekeknél jelentkezik, viszont felnőtt korban is kialakulhat.

Az ekcémára hajlamos bőrt mihamarabb kezelni kell! A La Roche Lipikar termékek egyfajta védőréteget képeznek a hámszöveten, megakadályozva a bőrpírt, az égő érzést és a viszketés kialakulását. Különböző tesztek támasztják alá, hogy azon személyeknek is használható, akik a nikkelre érzékenyek.