hosszú ujjú pólók
Vásárlás

A hosszú ujjú pólók remekül kombinálhatóak

Az efféle ruházatokat többnyi könnyű, légáteresztő textilből készítik. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mi a különbség a rövid- és a hosszú ujjú pólók között? Lényegében annyi, hogy az utóbbi variációk eltakarják a kezeket, ebből kifolyólag ősszel vagy tavasszal viselik az emberek.

Nagyon praktikusak, mivel szinte minden öltözékhez tökéletesen passzolnak. A széles felhozatalban többféle szabású, mintájú, illetve színű modell közül lehet választani, így biztosan mindenki ráakad a stílusához leginkább illő darabokra. Amellett, hogy könnyen kombinálhatóak, még kényelmesek is. A hosszú ujjú pólók fekete és fehér színű változatai remekül mutatnak farmerrel. Rengeteg híres sportmárka kínálatában fellelhetőek, így a mozgás szerelmesei is beszerezhetnek maguknak néhány kiegészítőt, amiket aztán edzőteremben vagy futás közben viselhetnek.

Ezeket általában pamutból és poliészterből állítják elő. Akik az elegánsabb megjelenést részesítik előnyben, azoknak a gyapjúból kivitelezett hosszú ujjú pólók jelenthetik a jó megoldást.