Drónos élmény program
Szolgáltatás

Igazán ütős a drónos élmény program rendezvényre

Ki ne lenne rá kíváncsi, hogy milyen lehet madártávlatból szemlélni a tájat? A technológiának hála, manapság már erre is van lehetőség. Ráadásul nem egy kell egy zajos helikopterbe vagy repülőbe bepréselnünk magunkat.

A drónos élmény program rendezvényre egyedi élményt kínál minden résztvevőnek. Lehet szó céges buliról vagy valamilyen más családi rendezvényről, minden bizonnyal ez számít majd a nap fénypontjának.

A drónos élmény program rendezvényre egyszerűen megrendelhető, nem tartogat semmilyen veszélyt, hiszen senkinek sem kell felszállnia semmilyen járműre, tehát nem is zuhanhat le. A résztvevők VR szemüvegeken keresztül követhetik nyomon, hogy merre jár a drón, amit a holofedelzet.hu kiképzett animátora kezel.

Bizonyára sokan szeretnék a saját kezükbe venni a drón irányítását, viszont ez szigorú jogszabályokhoz van kötve, amihez engedélyre van szükség. Egyetlen drónhoz 4 VR szemüveg csatlakoztatható, míg a többiek egy nagy TV-n követhetik nyomon az eseményeket. Mindenképp érdemes kipróbálni, hogy milyen nagyszerű a drónos élmény program rendezvényre.