Lábtörlő nyomtatás
Vásárlás

Lábtörlő nyomtatás: garantált a tartós termék

A reklámeszközök hatékonysága vitathatatlan. Sokan gondolkodás nélkül döntenek a roll-up-ok mellett, amik valóban figyelemfelkeltőek és hatásosak. A roll up készítés marketing vállalatoknak és rengeteg egyéb cégnek mondhatni kötelező. Ezt a szolgáltatást kínálja az ügyfeleinek a Hungaro Dekor. Itt a roll up készítés segítségével egy olyan látványos display tárgy kapható, amelyik egyáltalán nem nehéz, illetve a mobil tulajdonságnak hála, könnyedén szállítható. Nem mellesleg az is egy remek tulajdonság, hogy a roll upok nagyon gyorsan összeállíthatóak, ezért percek alatt ki is tehetőek a megfelelő helyre.

A sokoldalúan alkalmazható bannerekben a nyomatok könnyen, másodpercek alatt cserélhetőek. A minták nyomása sokféle alapanyagra történhet. A roll up készítés tehát mehet textil, display fólia vagy selyemhatású textil matériára is. A roll up készítés azért is annyira jó, mert ekkor több méret közül lehet válogatni. A legkisebb a 60 cm-es, a legnagyobb pedig akár 252 centiméteres is lehet. A banner nyugodtan használó kint és bent is.

A Hungaro Dekor termékkínálatában könnyedén megtalálható a magas minőségű, kedvező árral rendelkező banner. A szakemberek a lábtörlő nyomtatás területén is kiváló produktumokkal tudnak szolgálni. Tény, hogy ez nem csupán egy fontos otthoni vagy irodai kellék, hanem egy remek reklámeszköz is egyben. A zaszlo.eu cégtől akár egy darab lábtörlő is megrendelhető, magánszemélyek is nyugodtan vásárolhatnak itt kis mennyiségben, nem csupán a cégek, akik legtöbbször több százas nagyságrendben gondolkoznak.

A lábtörlő nyomtatás azért ideális lehetőség, mert ezáltal egyedülálló grafikát is meg lehet valósítani. A tartozék különböző méretekben rendelhető, illetve a tartósságért az erős szövésű matéria felel. A lábtörlő nyomtatás során, a speciális gyártási technológiának hála adott a csúszásmentes kialakítás, illetve a nedvszívó és szennyfogó tulajdonság is. Ez 40°C-on mosható. A lábtörlő nyomtatás egy strapabíró eszközt garantál, mert a gyártáskor a szakemberek a legjobb minőségre törekszenek.