tetőablak távnyitó
Vásárlás

Hasznos eszköz a tetőablak távnyitó

A padlástér átalakítása lakófelületté praktikus megoldás. Természetesen biztosítani kell a megfelelő szigetelést, különben gyorsan kihűl az ingatlan és gazdaságtalanná válik a fenntartása a téli időszakban. A nyílászárók terén több szempontot kell figyelembe venni a beépítés alkalmával. Ha magasra kerülnek ezek az elemek, a tetőablak távnyitó rúdra mindenképpen szükségünk lesz.

Szerencsére, ennek a kiegészítőnek a beszerzése nem okozhat problémát, mert már utólag online is megrendelhető néhány mozdulattal a megfelelő oldalról. Ennek érdekében, megnyitva a termolux.hu webfelületet, máris válogathatunk a tetszőleges mérettel rendelkező tetőablak távnyitó elemek között. A kialakítást tartsuk szem előtt, mert annak passzolnia kell a nyílászáró márkájához!

A vezérlőszerkezet továbbá alkalmas a belső fényárnyékoló és szúnyogháló mozgatására. Voltaképpen egy igen univerzális terméket kapunk a pénzünkért cserébe. A tetőablak távnyitó nem okoz csalódást. Teljesen egyértelmű a használatának menete, ezért biztosan nem lesz fennakadás az igénybevétel során.