Omega 3 Scitec
Vásárlás

Omega 3 Scitec a szív védelméért

Az esszenciális zsírsavak elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. A sportolók szíve nagy terhelésnek van kitéve, így nekik az Omega 3 Scitec szedése szinte kötelező. Az Omega 3 zsírsav roppant hasznos hatóanyag, amit minden felnőttnek fogyasztania kellene valamilyen formában. Ez az anyag megtalálható számos élelmiszerben, mint az olajos húsú halak és tengeri herkentyűk, valamint a különféle magvak.

Az sem vitás, hogy nem mindig sikerül megfelelő mennyiséget fogyasztani ezekből az ételekből, ezért a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírokat pótolni kell jó minőségű táplálék kiegészítőkkel. Az Omega 3 Scitec magas EPA és a DHA tartalma által hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, így azoknak, akik gyakran és keményen edzenek, javasolt napi 2 kapszulát bevenni belőle.

Az Omega-3-ról érdemes tudni, hogy nemcsak a szívre gyakorol kedvező hatást, hanem véd az öregedéstől, enyhíti a gyulladásos állapotokat, erősíti az immunrendszert, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is.