Alternáló fűkasza
Vásárlás

Alternáló fűkasza pengeéles késekkel

Amikor otthon lenyírjuk a füvet, akkor általában hulladékként tekintünk a végtermékre és igyekszünk mihamarabb megszabadulni attól. Az alternáló fűkasza azonban a mezőgazdasági feladatokhoz lett kifejlesztve, hiszen a lenyírt füvet még fel lehet használni takarmányozásra.

Ebben jelent nagy segítséget például az alternáló fűkasza, mivel ez nem aprítja teljesen szét a füvet, csupán elmetszi a növények szárát. A vágófej nagyjából úgy működik, mint egy hajnyíró gép.

A Hecht professzionális modelleket kínál, amelyek vágókése lézervágással lett kialakítva. Strapabíró és megbízható a benzinmotoros változat, aminek a teljesítményét nem lehet szó nélkül hagyni. A speciális kések nemcsak fűvágáshoz használhatóak, hanem a gazok kiirtására is alkalmas. A tervezők a kényelmes használhatóságra is gondoltak.

Az alternáló fűkasza folyamatosan rezeg működés közben, azonban ezt alig fogjuk érezni az ergonomikusra formázott fogantyúknak köszönhetően. Mivel önjáró üzemmódra is képes az alternáló fűkasza, ezért nem fárasztó a munka ezzel a nagyszerű eszközzel.