Alkatrészek 3D nyomtatókhoz
Vásárlás

Lineáris kocsi hosszú élettartammal

Minél jobb minőségű, annál kevesebb az esélye a meghibásodásnak. Egy kifogástalan lineáris kocsi súrlódása rendkívül alacsony, miközben a vezetősínen mozog, még nagysebesség esetén is.

Ennek köszönhetően csupán csekély mozgatóerőre van szükség a teher mozgatásához. Mivel alacsony a súrlódási erő, ezért a hőtermelés sem számottevő, ami nagyobb pontosságot eredményez. Minél tovább adottak ezek a körülmények, annál hatékonyabbak a gyártási folyamatok.

Többek között, ezért érdemes a lineartechnik.hu termékei mellett dönteni, mert sokkal nagyobb precizitást tesznek lehetővé, mint a hagyományos lineáris kocsi változatok. A nagy merevségnek köszönhetően, mind a négy irányba ugyanolyan gyors elmozdulásra képes még terhelés alatt is.

Az önbeálló képességgel ellátott lineáris kocsi élettartama hosszabb, mivel megfelelően kezelik az esetleges beépítési hibákat. A lineáris kocsi cseréje a konstrukciójából adódóan rendkívül egyszerű, ami megkönnyíti az adott szerkezet karbantartását. A görgős rendszer hatalmas előrelépésnek számít, mivel így csak egy adott ponton érintkezik a vezetékkel.