fogászat
Szolgáltatás

Professzionális fogfehérítés a fogászaton

Csodálatos, hogy manapság milyen könnyen visszaállíthatjuk a fogaink fehérségét és ragyogását. Azonban sok beteg, aki valamilyen fogfehérítési eljáráson ment keresztül, a fogászat kórtermében felteszi a kérdést, hogy miként történik a fogak további gondozása és ápolása?

A fehérítés után mindenképp szükséges betartani az általános szájhigiéniai szabályokat, amelyeket az alábbiakban felsorolunk. Használjunk fogselymet, minőségi fogkefét, professzionális fogkrémet és szájöblítőt! A fogászat szerint az ilyen tudatos megközelítés segít a lehető legjobb esztétikai hatás fenntartásában a lehető leghosszabb ideig.

A higiéniai eljárásokat ajánlatos minden étkezés után, legalább napi két alkalommal elvégezni. A fogorvosi rendelő rendszeres látogatása is számottevően fontos a rutin ellenőrzések és a professzionális fogmosás céljából (a fogorvos utasítása szerint), a jobb és hosszabb fehérítő hatás fenntartása érdekében. Ha mindezeket a tanácsokat és a fogászatra történő viziteket betartja, akkor biztos lehet abban, hogy a fogai sokáig fehéren ragyognak.