Fúrószár
Vásárlás

A csempe fúrószár hatékonysága

Még abban az esetben is szükség van egy fúróra és a hozzá tartozó, az adott munkához megfelelő szárra, ha valaki csak egy kisebb lyukat akar fúrni a téglafalba, hogy felakasszon egy képet. Nyilván, ha kemény betonfalról van szó, az a fúrószár elengedhetetlen, amelyik képes megbirkózni ezzel a nehéz feladattal. Sokan ezért is veszik meg a CYL-5 fúrószár szettet, amelyik számtalan előnnyel rendelkezik. Ez nagyon hosszú élettartamot garantál, nem csupán a beton, de a kő fúrásánál is.

A Bosch fúrószár azért nagy kedvenc, mert egy saját fejlesztésű termék, aminek hála garantált a márkától már megszokott magas nívó. A produktum keményfém keveréke és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja hihetetlenül kopásállóvá teszi ezt. A kellék elképesztően modern, amit igazol a 2 hornyos vario kivitel. Ennek köszönhetően a fúrás közben keletkezett anyag a horonyban sokkal kisebb, mint a régebbi termékeknél. A változó lejtés jó poreltávolítást biztosít és természetesen csökkenti a kopást is.

A fúrószár esetében adott még a Bosch Power Grip befogó rendszer, amivel a teljesítmény teljes egésze átadódik a gépről a szárra. Ezáltal a teljes teljesítmény fúrásra használható, nincs teljesítményveszteség, és így kisebb a kopás is. A Bosch Debrecen internetes shopban, amelyik az onlineszerszam.hu oldalon is meglátogatható, megvehető a HEX-9 Ceramic csempefúrószár készlet, amivel gyorsan lehet dolgozni a csempék átfúrása során. A nagy sebességű fúrást a 7 oldalú, aszimmetrikus, gyémántköszörülésű vágóélek teszik lehetővé, amelyek hatékonyan forgácsolják az anyagokat.

A Bosch Debrecen csempefúró készlet hatalmas előnye itt is a 2 hornyos, U alakú kialakításnak köszönhető, aminek hála sokkal hatékonyabb a poreltávolítás, ami által a nagyobb teljesítmény is biztosított. A Bosch Debrecen csempefúró készlet megannyi eleme a puha és közepes keménységű fali csempék, porcelán és kerámia megmunkálására alkalmas. A Bosch Debrecen internetes bolt oldalán természetesen sok más terméket is meg lehet venni. Érdemes ide ellátogatni és beszerezni azokat a produktumokat, amelyekkel ügyesebben lehet dolgozni.