Az Apolló Holdcsalás
Vásárlás

Az Apolló Holdcsalás felborzolja a kedélyeket

Miért nem látszanak a távolban a csillagok? Miért lobog a zászló? Miért olyan tökéletesek az elkészített képek? Ilyen és ehhez hasonló számtalan kérdéssel zaklatják a NASA-t azok a konspirációs elméletekben hívők, akik elég bátrak ahhoz, hogy megkérdőjelezzék az emberiség egyik legnagyobb eredményét: a Holdra szállást.

Az Apolló Holdcsalás című alkotás e téma körül forog, azon személyek „pártját fogva”, akik úgy hiszik, az esemény nem több holmi rafinált csalásnál. A tudomány elismerést érdemlő emberek pedig hiába bizonyítják be, hogy minden feltett kérdésre van egy racionális válasz, például a csillagok kérdésében optikai okok játszanak közre, az összeesküvés teóriák szerelmesei mintha nem akarnák meghallani e nagyon is logikus okokat.

Vagy talán mégis átverés történt volna, méghozzá ekkora kaliberű? Az Apolló Holdcsalás erre voksol, mi pedig, a meggyőződésünk függvényében arra a polcra tehetjük az alkotást, ahová jónak látjuk. Egy biztos, a leendő csillagászok nem a kedvenc könyvüket tartják a kezükben.