Pszichológus Budapest
Vásárlás

Távoli segítségnyújtást is vállal a pszichológus Budapesten

Ha Ön nem Budapesten vagy annak vonzáskörzetében él, esetleg egyszerűen nem szeret időt pazarolni az utazásra, akkor a Corvin Pszichológiai Terápiás Központ szakembereivel interneten keresztül is dolgozhat. A pszichológus online chat, videohívás vagy bármilyen más netes alkalmazás segítségével elérhető egy előre meghatározott időpontban. A webes terápia kiváló választás a külföldön élő magyar anyanyelvű embereknek és a világjáróknak. Viszont nem alkalmas azoknak az embereknek, akiknek komoly problémáik vannak, mivel ez a lehetőség inkább rövid távú megoldást kínál.

Ugyanakkor a pszichológus online chat üzeneteknek ezekben az esetekben is van bizonyos pozitív hatásuk, mivel az alkalom során a szakember eltávolíthatja az „akadályt” és a páciens megkaphatja a szükséges pszichológiai segítséget. Továbbá, ha a terapeuta úgy dönt, hogy az ügyfélnek komolyabb segítségre van szüksége, mint amennyit az pszichológus online chat szolgáltatása nyújthat, akkor felajánlja neki a szemtől-szemben történő tanácsadásra való áttérést.

Létezik egy vélemény, amely szerint az embernek saját magának kell megoldania a problémáit. Ez azokra az esetekre igaz, amikor egyedül ezt valóban képes sikeresen megtenni. Azonban az embernek nem szabad segítség nélkül maradnia, amikor erre szüksége van, figyelmeztet a pszichológus Budapest egyik legpatinásabb terápiás intézményéből.

A lelki segítségnyújtás elfogadása, különösen szakmai szolgáltatás formájában, egyáltalán nem szégyenteljes. Ez inkább egy erős ember cselekedete, aki gondoskodik a személyes egészségéről és jólétéről. A terápiás jellegű tanácsadás célja annak biztosítása, hogy az a személy, aki a pszichológus Budapesten elérhető szolgáltatásához fordul és a tanácsát kéri, felismerje a kellemetlenségek forrását, tisztázza önmagában a releváns problémák megoldásának módját. A konzultáció az élet különféle aspektusaira vonatkozhat és különféle körülmények között nyújtható, közvetlenül és távolról is. A pszichológus Budapesten online tanácsadást is vállal e-mail, chat vagy Skype segítségével.