búvárszivattyú
Vásárlás

A búvárszivattyú ipari műveletekhez tökéletes

A búvárszivattyúk kiváló eszközt jelentenek a vállalkozóknak az ipari műveletekhez, a kereskedelmi tevékenységekhez, valamint a hordozható víztelenítési lehetőségeket igénylő lakástulajdonosoknak. A hermetikusan zárt motorokkal működtetett búvárszivattyú, ahogy a neve is sugallja, a folyadék kiszivattyúzására használható, amibe teljesen elmerülnek.

A centrifugális megoldáshoz hasonlóan, a búvárvízszivattyú is elsősorban házból és járókerékből áll. A tömített motor meghajtja a járókereket, hogy vizet szívjon a tartályba. A forgó járókeréknek a házra ható ereje a vizet a szivattyú körül és onnan kifelé, egy csövön vagy tömlőn felfelé, majd a felszínre juttatja. Ezek a berendezések segítenek elkerülni a kavitációs problémákat, ami akkor történik, amikor az eszköz gőzbuborékokat kezd képezni és gátolja a megfelelő működést.

Mivel ezek teljesen víz alatt vannak, elkerülhető a kavitáció és a szivattyú megszakítás nélkül működhet. Bár az olajteknős változatok a legismertebbek, sokszor búvárszivattyút használnak vízkezelésre, illetve kőolajipari alkalmazásokra is.