gyermek ágy
Vásárlás

Gyermek ágy minőségi matraccal

A gyermekek rendkívül gyorsan nőnek és néha úgy tűnik, hogy a cipő, amit egy hónapja vásároltál neki, már nem jó a lábára. Ha éppen ebben a helyzetben vagy, akkor érdemes előre átgondolnod a pénzügyeket és inkább azonnal szélesebb gyermek ágy megvásárlásán gondolkodnod.

Így mindig elég tágas lesz számára, még akkor is, ha elkezd iskolába járni. Ezen felül pénzt takaríthatsz meg, amit egy kellemes családi kirándulásba is fektethetsz. A minőségi gyermek ágy egyik előnye a karbantartása. Minden szülő átélt már olyan helyzetet, amikor a kicsi a piszkos kezével megérintett mindent. Por vagy bármilyen egyéb szennyeződés esetén, a megfelelő tisztításhoz elegendő egy megnedvesített kis kendőt használni. Az ortopéd orvos is megerősíti azt az állítást, hogy az ágy legfontosabb része a matrac.

A növekedési deformációinak vagy gerincferdülésének elkerülése érdekében, válassz szívósabb matraccal rendelkező gyermek ágyat! A szülők legtöbbje a kétoldalas matracokra esküszik. Este az ortopéd oldalon alszik a kicsi, reggel pedig át lehet fordítani a puhább oldalára.