az utolsó lépcsőfok
Szolgáltatás

Az utolsó lépcsőfok valós eseményeken alapul

Az HBO Max nemrég új krimisorozatot indított. Az utolsó lépcsőfok Colin Firth, Toni Collette, Parker Posey és Sophie Turner főszereplésével készült. A sorozat Michael Peterson krimiírót mutatja be, aki nyugodt életet él szerető felesége és 5 gyermekük mellett. Azonban minden megváltozik, amikor megvádolják a felesége meggyilkolásával. A nőre az otthonuk lépcsőjén fekve találtak rá. A rendőrség először azt feltételezte, hogy szerencsétlen balesetről van szó, de mélyebb elemzés után biztosak voltak benne, hogy valami vagy inkább valaki áll a ház asszonyának halála mögött.

Az utolsó lépcsőfok című sorozat 2001-ben megtörtént eseményeken alapul. Michael Petersont életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével. Ekkor minden jel arra mutatott, hogy az ügy végre lezárult, sajnos azonban hatalmas hanyagságra derült fény a nyomozás során. A Peterson-ügyet 2011-ben újra megnyitották. Ha kíváncsi arra, hogy a férj meggyilkolta-e a feleségét, mindenképpen nézze meg Az utolsó lépcsőfok filmet!

Szépítő kezelések nőknek

Minden nő megérdemli, hogy szépnek és szexinek érezze magát. Az ápolt test, a ragyogó arcbőr és a kifogástalan manikűr a modern hölgyek védjegye, akiknek a szépségápolás nemcsak a kikapcsolódás pillanata, hanem a személyiségük kifejezésének módja is. A külsőnk ápolása rendkívül fontos a hangulatunk és az önbecsülésünk szempontjából, hangsúlyozzák a colore.hu portál szépségszakértői. Ha jól nézünk ki, az önbizalmat és önbecsülést ad, így többet adhatunk magunkból. Szeretne magabiztosnak tűnni és jól érezni magát?

A colore.hu elárulja ennek titkát. Egy professzionális kozmetikai kezeléseket nyújtó szépségszalon segíthet ebben. Tudjuk, hogyan felejtse el az egész világot és élvezze a csodálatos kikapcsolódást. Többek között mélyen ellazító arc- és dekoltázsmasszázzsal. A masszázs olyan eljárás, ami csak a vendégnek szól. Kapcsolja ki a gondolatait és ébressze fel az érzékeit, hogy érezze a teste minden sejtjében az ellazulást! A szépítő arc- és testkezelésekkel nőiesebbnek érzi majd magát, mint valaha, írja a colore.hu.