yoda mester
Vásárlás

Yoda mester világító kulcstartó

Az Erő mindig velünk lehet a Star Wars világító kulcstartó segítségével. A LEGO Star Wars – Yoda mester figurájának ez a nagy változata állítható karokkal, valamint erős LED lámpával rendelkezik, ráadásul kulcstartó is egyben.

Egyszerűen nyomja meg a mellkason lévő gombot a Yoda mester kulcstartó lámpájának bekapcsolásához. Az eszköz roppant könnyedén rögzíthető táskára, hátizsákra, de akár kulcsokra is, ezért könnyen és gyorsan használható a mindennapokban. Ez az aranyos eszköz, ami a Csillagok háborúja filmek egyik legszeretettebb karakterének mintájára készült, kicsiknek és nagyoknak is szuper ajándék lehet. Adja ezt a kulcstartót születésnapi ajándékként vagy más alkalomra a legnagyobb Csillagok háborúja rajongóknak!

A Yoda mester figura több mint 8 cm magas és nem lehet leválasztani a láncról. Tartós akkumulátorok vannak benne, illetve azt is érdemes tudni, hogy az automatikus kikapcsolás funkció segít az akkumulátor energiatakarékosságában, így sokáig élvezheti majd a fényét, ami árad belőle.