tetőtér ablak szúnyogháló
Vásárlás

Tetőtér ablak szúnyogháló vérszívók ellen

A függőleges ablakokra viszonylag egyszerű szúnyoghálót felhelyezni, viszont a vérszívók a tetőtéri helyiségekbe is betolakodnak. De nem akkor, ha profi tetőtér ablak szúnyogháló védi az ott élők nyugalmát. Igazán korszerű szúnyoghálót rendelhetünk a termotech.hu online üzletből, így annak beszerzése nem ütközik semmilyen akadályba.

Megvéd bennünket a kéretlen behatolóktól, akik megkeserítenék az éjszakáinkat, nappalainkat egyaránt. A felszerelése nem igényel különösebb szaktudást, bármelyik ügyes kezű háztulajdonos képes erre. A tetőtér ablak szúnyogháló kézzel működtethető, teljesen lehúzva rögzíthető. Ebben az esetben nyugodtan tartózkodhatunk a lakásban, kicsik és nagyok egyaránt jól pihenhetnek, nem fenyeget senkit a rovarok csípése.

Ha Önnek is szüksége van szúnyoghálóra, akkor ne habozzon, hanem minél előbb keresse fel a webáruházat, hiszen itt a tavasz, így hamarosan megjelennek a rovarok is! A tetőtér ablak szúnyogháló remekül meggátolja őket abban, hogy bejussanak az otthonunkba.