iratmegsemmisítő
Vásárlás

Iratmegsemmisítő minden irodába kell!

Az irodákban található dokumentumok sok esetben személyes adatokat tartalmaznak és ezeket jó megsemmisíteni, ha már nincsen rájuk szükség. Ilyenkor nagyon hasznos az iratmegsemmisítő gép, ami feldarabolja a belehelyezett dokumentumokat.

Az, hogy mennyi iratot lehet vele egyszerre megsemmisíteni, mindig az adott szerkezettől függ. Az iroda-technika.hu webáruház kínálatában szerepel sokféle iratmegsemmisítő, otthonra, kisebb és nagyobb irodákba való modellek egyaránt.

Kisebb irodáknak ideális döntés a készleten lévő Fellowes AutoMax 350C modell, aminek átlagos sebessége 3,35 méter/perc. 100% elakadásmentes technológiája meggátolja a papír elakadását, de az extra motorerőnek köszönhetően, megbirkózik a legproblémásabb esetekkel is.

Jellemzői megismerhetőek a termék mellett olvasható leírásból, ami mindegyik modellnél megtalálható. Ennek köszönhetően, minden érdeklődő megtalálja a számára legideálisabb iratmegsemmisítőt a webáruház termékpalettáján. Az otthoni használatra készült gépeket rövidebb vágási ciklusok definiálnak.