ügyfélhívó rendszer
Vásárlás

Az ügyfélhívó rendszer strapabírósága megkérdőjelezhetetlen

Hatótávolság, küllem és márka szerint, különböző variációkkal találkozhat a széles felhozatalban. Az ügyfélhívó rendszer arra a célra lett kifejlesztve, hogy leegyszerűsítse a kiszolgálást. Az alapcsomag gyártótól függően, eltérő számú korongokat vagy kártyákat és egy billentyűzetet tartalmaz.

Lényegében ebből a két részből tevődik össze. A korongokban újratölthető akkumulátorok találhatóak, amelyek egyetlen töltéssel körülbelül 10 órán keresztül képesek üzemelni. A tartóállványon folyamatosan töltődnek, így a lemerülés miatt nem kell aggódni. Az ügyfélhívó rendszer a hosszú használhatóság érdekében tartós anyagból készül. A jelzőkorongok saját logóval is elláthatóak, aminek köszönhetően népszerűsíthető a vállalkozás.

A kezelőpanel és a töltőegység erős ABS műanyagból készül és az IP32 szabványnak megfelelő védettséggel rendelkezik. Nyílt terepen a hatótávolsága tökéletes, viszont ahol sok a válaszfal, ott a megadott érték csökkenhet. Az ügyfélhívó rendszer minden tekintetben kielégíti a felhasználói igényeket.