azonnal terhelhető implantátum
Vásárlás

Milyen részekből áll az azonnal terhelhető implantátum?

A fogászatban használatos élő szervezetbe beültetett idegen szövet olyan modern technológia, aminek nincsenek meg a korábbi generációs fogsorok hátrányai. Az azonnal terhelhető implantátum lehetővé teszi az elvesztett fogak helyreállítását anélkül, hogy károsodást okozna a szájüreg egészségében.

Nincs még egy olyan esztétikus fogpótlási módszer, mint ez és egyik sem biztosít korlátlan élettartamot. A fogászati implantátum egy csavar, amit az állcsontba csavarnak. Lényegében egy mesterséges foggyökér, amit a természetes fog helyére ültetnek be.

Az azonnal terhelhető implantátum csak egy része annak a szerkezetnek, ami segít helyreállítani az elveszített fogat. Az implantátumot egy speciális alátámasztó elemhez rögzítik. Erre egy mesterséges korona kerül, ami a fog látható részét alkotja.

Az implantáció összetett eljárás, ezért fel kell készülni arra, hogy több lépésben fog történni. Érdekli, hogyan kerül beültetésre az azonnal terhelhető implantátum? Szakorvosaink szívesen válaszolnak minden kérdésére.