szárzúzó
Vásárlás

Szárzúzó tekintélyes teljesítménnyel

Nem érdemes kockáztatni a büntetést, mivel az MVH és a földhivatal is határozottan lép fel a művelési ágtól való eltérés ellen. Ezért került előtérbe az elmúlt években a szárzúzó használata, mert ezzel a nagyteljesítményű eszközzel karbantarthatóak a mezőgazdasági utak, csatornák, földszélek stb.

Nyilván ez nemcsak esztétikai okokból kifolyólag fontos, hanem a földeken dolgozó gépek is károsodhatnak az elburjánzott növényzet miatt.

Nem beszélve arról, hogy a szárzúzó mellőzésével nagymértékű területcsökkenés is bekövetkezhet. Az ilyen területeken a növényzet kordában tartására a legjobb megoldás a szárzúzó használata, ami egyaránt bérelhető és megvásárolható a penda.hu jóvoltából.

A traktorra vagy exkavátorra csatlakoztatható gépek sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, az adott terepviszonyoknak megfelelően. A hatékonyságukat össze sem lehet hasonlítani a kézzel történő bozótírtással. Olyan, mintha Dávidot és Góliátot állítanánk egymás mellé. A szárzúzó használata nem károsítja a környezetet, hiszen nincs szükség vegyi anyagokra az irtás során.