fog implantátum Budapest
Szolgáltatás

Rögzített fog implantátum behelyezés Budapesten

Vannak olyan problémák, aminek a megoldása gyakran nem várathat magára, ugyanis azok megléte alapjaiban nehezíti meg az életünket. A fogak elvesztése több okból történhet. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor mielőbb cselekedni kell! Az étkezés nehézzé válik, ha nem tudunk harapni és rágni. A fog implantátum Budapest behelyezésével visszakaphatjuk ugyanazt a jól ismert és vágyott érzést, amit megszokhattunk az életünk során.

Természetesen ehhez cselekednünk kell és mielőbb jelentkeznünk a kezelésre. A fog implantátum Budapest olyan technológiai fejlesztésen alapszik, ami több mint fél évszázados múlttal rendelkezik. Ennek ellenére, az elmúlt 10 év volt igazán izgalmas, amikor a technikai elemek fejlődésével, a finomműszerek megjelenésével kitolódtak a határok a precizitás terén.

A fog implantátum Budapest bár költségeiben többe kerül, mint a hagyományos protézisek, de azokkal szemben, ez egyáltalán nem kivehető. Az eljárás nagyon kevés fájdalommal jár és 72 óra alt rögzített koronát ígér. Nem is kell ennél több.