zuhanásgátló
Vásárlás

Fontos a hatékony zuhanásgátló!

Vannak, akik egyszerűen imádják a munkájukat, amit örömmel végeznek, viszont tisztában vannak vele, hogy komoly rizikója van ennek. Ha például több emeletnyi magasságban dolgozunk, akkor bizony a leszédülés, véletlen leesés esélye eléggé fokozott. Ilyenkor véletlenül sem szabad kimenni megfelelő biztosítás nélkül a munkaterületre. A zuhanásgátló egyszerűen, de annál hatékonyabban alkalmazható eszköz.

Voltaképpen egy viszonylag egyszerű felépítéssel rendelkező termékről van szó, ami egy tetszőleges hosszúságú acélsodronyból és alaposan hozzá erősített karabinerből áll. Könnyedén rögzíthető egy fix ponthoz, a másik vége pedig azonnal csatlakoztatható a viselt hevederhez.

A zuhanásgátló arra lett tervezve, hogy megbírja az adott tömeget egészen addig, amíg a mentőcsapat segítséget tud nyújtani. Természetesen nem szabad elkapkodni a választást, főleg akkor, ha van jó néhány típus, amiből lehet válogatni. A shop.zebrekm.hu weboldalon több szakma dolgozója is megtalálja azt a zuhanásgátló változatot, ami megfelel a biztonsági előírásoknak. Legyen mindig a fokozott védelem az első!