Szolgáltatás

Pontos kell legyen az orvosi fordítás

A Lingomania maximálisan rendelkezésre áll, amikor valakinek hiteles fordításra van szüksége. Mivel itt nem csupán a professzionális hozzáállás, kifogástalan nívó, hanem a hiteles fordítás árak kedvező jellege is adott, mindenképp megéri ezzel a céggel elvégeztetni az adott munkát. Milyen fordításról is lehet szó?

Ugye, ott vannak az egyszerűbb munkák, amelyek a weboldalak és különféle marketing anyagok egyik nyelvről a másikba történő átültetését takarják. Ezzel szemben a hiteles fordítások bélyegzős, szalaggal átfűzött dokumentumok. Ekkor az irodának kötelező egy záradékban bizonyítania, hogy ezt a fordítást ők készítettek el, és a fordítás minden egyes részlete teljes mértékben megegyezik az eredeti dokumentum tartalmával.

Az efféle pecsétes fordítást a legtöbb esetben valamilyen hivatalban, a hatóság előtt szokták felhasználni, ahol valamit bizonyítani kell. Erre jó példa a diploma, vagy hogy milyen egyetemet végzett az ember, esetleg egy erkölcsi bizonyítvány. Azért is reálisak itt a hiteles fordítás árak, mert sok egyéb irodával ellentétben, a cégnél a pecsétért nem kell külön fizetni.

A kliens csakis a fordítás díját fizeti, ami dokumentumként akár 2 ezer forintos megtakarítást is jelenthet. Amellett, hogy a hiteles fordítás árak reálisak, azt a pozitívumot is érdemes megemlíteni, hogy itt a munkák maximum 2 napon belül el is készülnek. Sőt, mivel itt Európa számos nyelvén dolgoznak, ezért bátran lehet a céghez fordulni, mert valószínű, segíteni tudnak.

Az iroda szakterületei közé sorolható még az orvosi fordítás is. Természetesen ez magában foglalja az összes egészségügyi, anatómiai, pszichológiai dokumentumok egyik nyelvből a másikba történő átültetését is, legyen szó angolról magyarra való fordításról, esetleg fordítva, vagy épp más nyelvek közötti átvitelről.

Az orvosi fordítás alatt érteni kell még az egészségügyi cikkek, publikációk, különféle leletek lefordítást is. Azért lesz elégedett a kliens a kapott anyaggal, mert az itt dolgozó szakértők nagyon értenek ehhez a területhez, és ezért képesek hibátlanul dolgozni.