Szolgáltatás

Egyszerűen fenséges az Árpád pálinka

Amikor a pohárhoz nyúlunk egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan mit akarunk beletölteni. Gyakran a társaságtól is függ, de az biztos, hogy az Árpád pálinka megszolgálja a bizalmunkat. A különleges recept alapján készülő finomság az ünnepeket, de a megszokott hétköznapokat is egyedivé fogja tenni.

A hangulatot gyorsan és hatásosan feldobja és oldja a gátlásokat, ezért csak óvatosan a koccintással és találjuk meg a mértéket! A készítők nem arra törekedtek, hogy az Árpád pálinka minél hamarabb elbódítsa az ember elméjét, hanem inkább az átütő íz-világra fektettek hangsúlyt, amit minden kortyban felfedezhetünk.

Birsalma, körte, feketecseresznye, meggy, barack, szilva, mézes ananász és még néhány másik Árpád pálinka változat is rendelhetünk. Ha az ajándékozás jut eszünkbe, akkor se feledkezzünk meg erről a különlegességről, mert egyedi díszdobozban egyszerűen feledhetetlen meglepetés, amit sok mindenki örömmel fogad. A lehetőség adott a nagytételben történő vásárlásra is, ha éppen be szeretnénk spájzolni a téli hónapokra.