Hiteles dokumentumok Email-ben
Szolgáltatás

Pecséttel ellátott közhiteles cégkivonat

Ha tisztában vagyunk azzal, hogy mikor milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, akkor nagyon egyszerűvé válik minden, még az általában bonyolult céges ügyintézés is. Az ilyen kifejezések hallatán, mindenkinek a sorban állás jut az eszébe és a rengeteg kocsikázás egyik hivatalból a másikba.

Most már egészen egyszerűvé vált a közhiteles cégkivonat beszerzése. Viszont nem az ingyen letölthető változatokról van szó, mivel az azokban szereplő adatok hitelessége megkérdőjelezhető, hiszen nem biztos, hogy aktualizálva lettek az elmúlt időszakban.

Az ilyen közhiteles cégkivonattal kellemetlenségek várnak ránk, amikor szeretnénk átnyújtani a befogadó szervnek, ami lehet például valamelyik bank is.

Hitelfelvételhez vagy bankszámlanyitáshoz mindenképp egy pecséttel ellátott, közhiteles cégkivonatra lesz szükség, amiben pontos adatok szerepelnek. A cegkivonatmost.hu munkatársai elhivatottságának köszönhetően, kifogástalan minőségben juthatunk hozzá minden szükséges dokumentumhoz elektronikus, illetve papírformában.