Robotporszívó modern technológiával
Vásárlás

Okosan dolgozik a vákuumos robotporszívó

A házimunkát nem sokan szeretjük. Egy végigdolgozott, fárasztó hét után, hétvégén porszívózással tölteni a drága szabadidőt hatalmas véteknek számít saját magunkkal szemben.

De csak ki kell takarítani, ha nem szeretnénk porcicák közt tengetni a mindennapjainkat. Sokan nem is gondolnák, hogy az okostelefonokkal a vákuumos robotporszívó is egyszerűen irányítható. Pontosabban még irányítani sem kell, csupán ki kell neki adnunk a parancsot, hogy mikor és hol kezdjen el takarítani, az meg elvégzi a munka oroszlán részét.

Amikor otthon tartózkodunk, akkor be lehet állítani, hogy csendben dokkoljon a töltőállomásán, és amikor kilépünk az ajtón, rögtön munkához lásson. Így nem fog zavarni pihenésben, miközben ide-oda mászkál a lakásban kosz után „kutatva”.

Modern navigációs szenzorokkal van ellátva, így elég könnyen tájékozódik a különféle a helyiségekben. Olyan helyeken érdemes elsősorban használni a vákuumos robotporszívót, ahol túlnyomó részt nyílt terek vannak, mert az ilyen környezetben hatékonyabb munkát végez.