Zárható műanyag ablak kilincs
Szolgáltatás

Néha a nem zárható műanyag ablak kilincs gondot okoz

Több alkalommal történt már meg Magyarországon, hogy kisgyermek zuhant le a 3. vagy 4. emeletről, mert székre állva vagy egy óvatlan pillanatban kinyitotta a nyílászárót. Az ilyen családi tragédiák elkerülésére ma már gyártanak olyan zárható műanyag ablak kilincs modelleket, amelyek egy ajtózárhoz hasonlóan kulccsal működnek.

Az ilyen típusú zárható műanyag ablak kilincs megakadályozza a vasalat átfordítását, tehát mindenképp kulcs szükséges ahhoz, hogy nyitni lehessen. Ez a változat megelőzi a családi tragédiákat.

Érdemes kiemelni azt is, hogy nemcsak gyermekek ellen javasolt használni. Zárható műanyag ablak kilincs szükségessé válhat például időseknél is, akik olyan betegségben szenvednek, ami a cselekvő vagy ítélő képességüket erősen befolyásolja és nem lehet őket szem elől téveszteni.

Javasolt ilyen ablakkilincs beépítése például idősek otthonába. Kevés szó esik a holdkórosokról, itt ugyanez a veszély fenyegeti éjszaka az érintetteket és azok családjaikat. Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk kiküszöbölni a problémát egy ilyen speciális kilincs felszerelésével!