Beton kerítés
Vásárlás

Íves tetejű betonkerítés

A kerítések két panelből állnak. A betonkerítés alsó fele mindig téglalap alakú és tömör, viszont a felső különféle mintázatú lehet. Íves, áttört és tömör között választhatnak az érdeklődők.

Ötféle magasságban rendelhetőek az elemek a megfelelő magasságú, hozzátartozó betonoszlopokkal együtt. Csomagban is elérhető a betonkerítés, ami típustól függően néhány panelből és oszlopból áll. Tetszés szerint fedkő is rendelhető hozzá.

Vásárláskor mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy a csomagban való rendelés esetén, egy plusz záró oszlopot kell rendelni, mivel ez nem a csomag része. Munkatársaink készséggel állnak minden érdeklődő rendelkezésére és megadnak minden szükséges információt, hiszen ez mindkettőnk érdeke.

A félreértéseket könnyű elkerülni, ha időben megbeszéljük a kérdéseket. A vásárlás során figyelmeztetni szoktuk a kuncsaftjainkat, ha látjuk, hogy valahol hibát vétett a rendelésben. Legkésőbb a betonkerítés szállítása során kiderül, ha valami hiányzik, de eddig nem juthat el a dolog.