Címkenyomtatás minden mennyiségben
Szolgáltatás

Miről ismerhető fel a minőségi etikett címke?

Egy rugalmas ember könnyen alkalmazkodik a környezetéhez és könnyebben is veszi a változás okozta akadályokat, nehézségeket. Ehhez hasonlóan a különféle területeken alkalmazott etikett címke feladata is az, hogy alkalmazkodjon a eltérő, változatos körülményekhez. A minőségi termék tervezése és gyártása előtt elsősorban azt kel figyelembe venni, hogy minek lesz az majd kitéve.

Például az egyszerű élelmiszeripari, vagy kémiai hatások, az extrém hőmérséklet, az erős fény, a tisztítószerek, a koszos felületek vagy a veszélyes hulladékok is megnehezítik az etikett címke dolgát.

Annak érdekében, hogy sikeresen válasszunk matricát, vegyük fel a kapcsolatot a DigiCode csapatával a tekercses-cimke.hu oldalon! Itt kellő tájékoztatást kaphatunk arról, hogy milyen területeken, milyen címkét előnyös használni.

Ha szükséges tanácsot is tudnak adni, valamint felvilágosítást arról, hogy az adott kategóriában milyen jogszabályokat kell betartani. A jó etikett címke ismérve a rugalmasság, mert alkalmazkodik a környezethez.