győri rádió
Szolgáltatás

Mit tud az új győri rádió?

Ha valaki rákeres az interneten az egyes rádiók hallgatottságára, gyorsan világossá válik a helyzet. A számtalan győri rádió sorából csak egy lehet a leghallgatottabb, mégpedig a Rádió 1 név alatt futó lesz az. Akit érdekelnek a részletek és a számok, viszonylag könnyen kielégítheti a kíváncsiságát, hiszen az információk nyilvánosak és szabadon hozzáférhetőek.

Érdekessége az adatoknak, hogy akár napon belüli időpontokra, konkrét műsorokra és minden másra lebontva is átláthatóvá válik. Hogy kinek lesz ez érdekes? Nyilván vannak olyanok, akiket az ilyesmi érdek nélkül izgat, másfelől leginkább talán a hirdetni szándékozó vállalkozásoknak lesz releváns adat, hiszen annak érdekében, hogy a megfelelő időpontban, a kívánt közönséget tudják megszólítani, ezek a számok nélkülözhetetlenek.

Szerencsére, ezen célból komoly cégek foglalkoznak a témával, ami hiánypótló. Ezáltal egyetlen győri rádió teljesítményét sem fedi homály, hanem ellenkezőleg, nagyon könnyen nyerünk viszonyítási alapot az összehasonlításukhoz.