víztisztító
Vásárlás

Élvezze ki a víztisztító előnyeit!

Önnek mennyire fontos az egészsége? Bármennyire is úgy gondolja, hogy egészséges a palackozott víz, amit fogyaszt, fel kell nyissuk a szemét. Mindamellett, hogy az ásvány- és bubimentes víz különféle szerves és szervetlen anyagokat tartalmaz, a rengeteg miatta legyártott műanyag palack sem környezetbarát. Ha igazán gazdaságos és egészséges megoldást eszközölne, szerezzen be víztisztító berendezést!

A termosznak kinéző víztisztító mutatós, mintás kinézete még a konyha trendi színfoltja is lehet, hiszen mintegy 11 mintából lehet válogatni, a kalocsai díszítéstől kezdve egészen a pöttyös változatig. A benne lévő szűrőbetét segítségével egy valóban szagtalan és ízetlen, tiszta vizet nyer. Nemcsak önmagában fogyasztható, mert alapja lehet teának, kávénak, limonádéknak.

Főzni is lehet vele, mindezek mellett pedig remek a növények öntözésére, állatok itatására is. A víztisztító segítségével elállított tiszta víz számos jótékony hatással bír, lúgosítja a szervezetet, gátolja a fogkő képződését, méregtelenít, továbbá javítja az anyagcserét.