vastag fonal
Vásárlás

Mire való a vastag fonal?

Nem vagyunk egyformák! Vannak, akik még a leghidegebb időben sem öltöznek túl vastag ruházatba, míg mások ősztől tavaszig a legmelegebb öltözékeket használják. Ők a különféle vastag fonal felhasználásával köthetnek maguknak egyedi darabokat, legyen szó sálról, sapkáról, pulóverről, mellényről, ruháról stb. Az elkészült alkotás kinézetét és minőségét nagyban befolyásolja a fonal vastagsága.

Persze ehhez a tű mérete is hozzájárul, de a nordfonal.hu webáruház termékpalettáján minden megtalálható, vastag fonal, kötőtű és mindenféle kiegészítő, amire csak szükség lehet a szép végeredményhez. A weboldalon leírást olvashatunk, illetve tanácsokat is kaphatunk az alapanyagok és az eszközök tekintetében.

A webshop üzemeltetői ugyanis tudják, hogy a legtöbb mintaleírásban nem szerepel sem a fonal vastagsága, sem az ehhez ideális kötőtűméret. Ezért ajánlott a webáruházat felkeresni, mert itt vékonyabb és vastag fonal egyaránt megtalálható és ingyenes mintákra is ráakadhatunk, amelyekből ötleteket meríthetünk.