tolóablak
Szolgáltatás

Mik a tolóablak előnyei?

A kicsi beltérrel rendelkező ingatlanok esetében minden négyzetméterre szükség van. Ha nem szeretnénk, hogy az otthonunk zsúfolt legyen, akkor ismerkedjünk meg a tolóablak kínálta előnyökkel! Miért annyira egyedi ez a kivitel és mi lehet a hasznunk a jelenlétéből? Vegyünk példának egy konyhai nyílászárót, ami előtt szinte közvetlenül helyezkedik el egy mosogató vagy asztal.

Ha szárnyas kivitelt használnánk, úgy szükség volna több 10 centiméter szabad térre, hogy megnyithassuk a szellőzés érdekében. A tolóablak nem igényel ilyen körülményeket, hiszen csak a saját síkjában mozog. Választható oldalra vagy felfelé nyíló kivitelben. A szigetelés teljesen megbízható és biztonságos. Nem fog véletlenül lecsapódni, hiszen ellensúlyokkal van felszerelve.

Ha alapos mérlegelést követően úgy döntünk, hogy ez lesz az a változat, amelyik mellett voksolunk, úgy az ablakos.hu webfelületen további hasznos információkat gyűjthetünk, valamint előzetes árajánlat kérhető a tolóablakra. Ne szalasszuk el az alkalmat, hanem élvezzük ki a gyakorlatban a precíz működés előnyeit!