elektromos kutyanyakörv
Vásárlás

Gyorsabb tanulás elektromos kutyanyakörvvel

Kutyaoktatók körében rendkívül fontos, hogy a lehető leghatékonyabb módszereket használják a minél jobb eredmény elérése érdekében. A weboldalunkon megtalálható elektromos kutyanyakörv gyors és hatékony eszköz a gyorsabb tanulás érdekében. Csak felhelyezi a kedvencére, majd az Önnél lévő adóegységgel fegyelmezi.

Különböző módon teheti ezt meg, készüléktől függően. Ez lehet hang, rezgés vagy elektrosztatikus impulzus, amelyek a jelzés erősségével változnak. Több terméknél ez akár 10-15 fokozatot is elérhet. Az elektromos kutyanyakörv közül több vízálló, így akár merülésre is alkalmas, tehát úszás közben is használhatják. További előny lehet még a jelzőfénnyel ellátott példány, amivel nem veszíti szem elől.

A hatótávolságok is nagyon különbözőek, de érdemes figyelembe venni a földrajzi adottságokat, ugyanis a leírásban szereplő paraméterek csak jó látási viszonyok között és sík terepen érvényesek. Esőben vagy erdőben csökkenhet a hatótávolság. Akár a nagyfeszültségű vezetékek is befolyásolhatják az elektromos kutyanyakörv által fogadott a jelzéseket.